Rólunk

Total ker Logó

Innovatív technológia a TOTAL KER-től

A TOTAL KER csapatának jövőtudatos, környezetbarát szemlélete sokak által ismert. A cég hosszú távon környezettudatos és energiahatékony ipari vízkezelés megoldásai védik az új generációk természeti kincseit. Tevékenységével maradandó értéket hoz létre a következő nemzedék számára. Bolygónk védelmének érdekében pedig ideális alternatívát kínál a környezetszennyezéssel szemben.

A jövőorientált vállalat innovatív vízkezelési technológiával biztosít használt ipari vízből újrahasznosítható vizet a cégek számára. Amellett, hogy értéket teremt, egyedi, korszerű megoldásával szinte azonnal megszabadítja a vállalatokat a folyékony hulladék elszállításával kapcsolatos pénzügyi és adminisztrációs terhektől. Innovatív technológiák felhasználásával támogatja a cégeket abban, hogy korszerű, környezetbarát módon döntsenek a víz újrahasznosításának jövőbemutató lehetősége mellett.

Erősségek és értékek, melyek a céget elismertté tették

20 év szakmai tapasztalat és tudásbázis

Két évtizeden, sok projekten, kihívásokon edzett csapat nagy tudást és gyakorlatot halmozott fel a cégben. A megrendelő nem csupán egy berendezést, hanem értékes tudást is kap a technológia mellé.

Kimagasló szakértelem

A magasan kvalifikált szakembergárda és mérnök team komoly értéket képvisel, melyből az ügyfelek profitálhatnak nap mint nap

Innovatív gondolkodás

Modern technológia használata minden területen sikeresen jelen van.

Rugalmas hozzáállás, kreatív megoldások

Kölcsönös, folyamatos együttműködés zajlik az ügyfelekkel, online felületek maximális kihasználásával.

Kapcsolattartás hosszú távon

A beszerzés után sem szakad meg a kapcsolat. Hosszú távon számíthat a TOTAL KER szakértelmére!

Karbantartás

A berendezés nem marad magára. A karbantartásnak, garanciális javításnak köszönhetően a gondtalan működése is biztosított.

Nyisson Ön is az új kapcsolatok felé!