Szolgáltatások

Hosszú távú működés. Gondtalan üzemeltetés.

Az ipari víztisztítás, vízkezelés jóval több mint pusztán berendezés átadása és beüzemelése. Sokkal inkább cégre szabott és annak körülményeihez igazított megvalósítást jelent.

Szolgáltatásaink kialakításával arra törekedtünk, hogy a víz újrahasznosításának lehetősége hosszú távú megoldást és kölcsönös együttműködést biztosítson minden jövőtudatos, környezetbarát cég számára.

Szolgáltatások, melyekkel támogatjuk a vállalatokat

Mérnöki egyeztetés, helyszíni felmérés

Árajánlat kidolgozása a teljes technológiára

Megrendelés, szerződéskötés

Speciális szállítás

Megfelelő üzemkörnyezet kialakítása

Üzembe helyezés

Kezelés, karbantartás, oktatás

Hotline tanácsadás, támogatás hosszú távon

Az üzemeltető személyzet oktatása

A professzionális gépekkel kapcsolatban sokszor az a paradox helyzet áll fenn, hogy senki nem mer hozzájuk nyúlni. Ezért, ha valamilyen okból fennakadás történik, működésük megáll. A KMU-LOFT Cleanwater esetében ez nem történhet meg, hiszen a kezelő munkatársak számára személyre szabott gyakorlati bemutató keretén belül adjuk át a működtetéshez szükséges tudást és tapasztalatot.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?

  • Ideális választás olyan cégeknek, ahol nagy mennyiségű használt víz keletkezik, és nem megoldott annak további sorsa vagy elszállítása.
  • Jó szívvel ajánlott olyan vállalatoknak, ahol jövőtudatosan gondolkodnak, valamint környezetbarát formában kezelik a természeti értékeket.
  • Remek megoldás olyan cégeknek, akik eddig nem foglalkoztak a környezetvédelemmel, de belátják, hogy váltani kell.

Hogyan tovább?

Nyisson a jövő technológiája felé! Amennyiben további információra van szüksége vagy személyre szabott árajánlatot kér, keresse munkatársunkat még ma!